FAQ

FAQ2
Kita bisa njaluk sampel kanggo referensi?

Bungah kanggo ngirim conto kasebut ing tangan kanggo pelanggan free.New kudu mbayar biaya Express, bakal mbalekaken nalika panggonan supaya nyoba; yen perlu sampel padha yourrequired, kudu mbayar daya sampling, nalika Panggonan supaya produksi akeh, bakal mbalekaken daya iki.

Suwene bakal barang siap kanggo pangiriman?

rasukan specification beda duwe deliver.As beda biasanipun, 15-25 dina karya.

Carane babagan MOQ Panjenengan?

Utamané 2000m kanggo rasukan. (Kajaba ing specifications khusus rasukan)

Sanalika aku bisa njaluk penawaran rega?

Bakal Quote langsung, yen milih item kita, banjur Quote rega ing siji dina apa miturut sarat Panjenengan.

Apa istilah saka layang?

T / T utawa L / C ing ngarsane.

Apa packing Panjenengan?

Kanggo rasukan: One muter ing siji polybag, lan njaba tutup PP Bag. Uga couldaccording kanggo seragam requirement.For Panjenengan, siji pesawat ing siji polybag, lan saben 20 set dikempalken ing siji karton. Uga bisa miturut sarat Panjenengan.

Carane konfirmasi kualitas sadurunge supaya?

Kita bisa ngirim sample free kang kita kasedhiya kanggo mriksa Panjenengan. Utawa ngirim conto kanggo kita, banjur kita bakal nggawe sampel counter kanggo persetujuan sadurunge supaya.

Carane ngatasi masalah kualitas sawise dodolan?

(1) Njupuk foto saka masalah lan ngirim kanggo kita.

(2) Njupuk video saka masalah lan ngirim kanggo kita.

(3) Kirimi mburi rasukan masalah fisik dening Express kanggo us.After kita konfirmasi masalah, kayata disebabake mesin, dyeing utawa printing, etc, Ing telung dina, kita bakal tarik munggah ing program wareg kanggo sampeyan.

Arep digarap US?


Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns05
  • sns03
  • sns04
  • sns01
  • sns02
WhatsApp Online Chat !