Nylon katun multicam camo ripstop kain - China Shaoxing Baite Tekstil

Nylon katun multicam kain camo ripstop

Short Description:

kain kamuflase kita wis dadi pilihan pisanan kanggo nggawe seragam militer lan Jaket wadyabala macem-macem negara kang. Iku bisa muter peran apik saka kamuflase lan nglindhungi safety saka prajurit ing perang.


Detail produk

Tags Product

kain kamuflase kita wis dadi pilihan pisanan kanggo nggawe seragam militer lan Jaket wadyabala macem-macem negara kang. Iku bisa muter peran apik saka kamuflase lan nglindhungi safety saka prajurit ing perang.

Kita milih materi mentahan kualitas dhuwur kanggo nenun kain, karo Ripstop utawa Twill tektur kanggo nambah kekuatan tensile lan luh kekuatan saka kain. Lan kita milih kualitas apik Dipserse / Vat dyestuff karo skills dhuwur saka printing kanggo njamin kain kanthi werna fastness apik.

Supaya kanggo ketemu karo kabutuhan saka pelanggan beda, kita bisa nindakake perawatan khusus ing kain kanthi Anti-IR, anti banyu, anti-lenga, Teflon, anti-rereget, Antistatic, retardant Fire, Anti-nyamuk, Antibacterial, Anti-kisut , etc.
Kualitas budaya kita. Kanggo nindakake bisnis karo kita, dhuwit aman.

Welcome hubungi kita tanpa mangu-mangu!

jinis produk Nylon katun multicam kain camo ripstop
nomer Product  BT-276
bahan 50% Nylon, 50% Cotton
count Benang 40/2 * 16
Kapadhetan 102 * 58
bobot 225gsm
Jembar 58 "/ 60"
Technics Kain
pola Multicam camo
Tekstur Ripstop
fastness werna 4 -5 bahan
kekuatan Breaking Warp: 600-1000N; Weft: 400-700N
MOQ 5000 Meter
wektu kiriman 30-40 Dina
Syarat-syarat pembayaran T / T utawa L / C







  • Previous:
  • Next:

  • Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns05
    • sns03
    • sns04
    • sns01
    • sns02
    WhatsApp Online Chat !