Taros Kami

SHAOXING BAITE Tekstil CO., LTD

alamat

NO.910-911, Caizhi Edifice, Deartown,

Shaoxing Kota, Propinsi Zhejiang, Cina

Surélék

johnson200567@btcamo.com

telepon

+ 86-575-88208366

+ 86-13757582836

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Social

Facebook:Johnson Jin
Twiter:@Johnson 41179583
Linkedin:Johnson Jin
Wechat:Johnson13757582836
Whatsapp:+8613757582836

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns05
  • sns03
  • sns04
  • sns01
  • sns02
WhatsApp Online Chat !