FAQ

FAQ2
Dupi urang meunang sampel pikeun rujukan?

Bungah pikeun ngirim sampel sarua atawa nu sarupa di leungeun pikeun konsumén free.New kudu mayar waragad express, bakal ngabalikeun duit lamun tempat urutan sidang; lamun butuh sampel sarua salaku yourrequired, perlu mayar muatan sampling, nalika tempat hiji urutan produksi bulk, bakal ngabalikeun duit muatan ieu.

Sabaraha lami bakal barang kuring siap pikeun kiriman?

fabrics spésifikasi béda gaduh deliver.As béda biasa, 15-25 poé gawé.

Kumaha ngeunaan MOQ anjeun?

Utamana 2000m pikeun fabrics. (Iwal spésifikasi husus tina fabrics)

Kumaha pas abdi tiasa meunangkeun cutatan harga?

Bakal cutatan nu langsung, upami anjeun milih barang urang, lajeng cutatan harga dina hiji gawe beurang nurutkeun sarat Anjeun.

Naon istilah anjeun pangiriman?

T / T atawa L / C dina tetempoan.

Naon packing anjeun?

Pikeun fabrics: Hiji roll dina hiji polybag, sarta luar panutup PP Kantong. Ogé couldaccording kana baju seragam requirement.For anjeun, hiji set dina hiji polybag, sarta unggal 20 susunan dipak dina hiji karton. Ogé bisa luyu jeung sarat Anjeun.

Kumaha mastikeun kualitas saméméh urutan?

Urang bisa ngirim Anjeun sampel bebas nu kami sadia pikeun mariksa anjeun. Atawa ngirim sampel anjeun ka kami, maka kami baris nyieun sampel counter pikeun persetujuan anjeun méméh urutan.

Kumaha carana ngajawab masalah kualitas sanggeus jualan?

(1) Candak poto masalah na kirimkeun ka kami.

(2) Candak video masalah na kirimkeun ka kami.

(3) Kirim deui nu fabrics masalah fisik ku express ka us.After kami mastikeun masalah, kayaning disababkeun ku mesin, dyeing atanapi percetakan, jsb, Dina tilu poé, urang bakal narik nepi program wareg pikeun anjeun.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns05
  • sns03
  • sns04
  • sns01
  • sns02
WhatsApp Online Chat !