Nilon katun multicam camo ripstop lawon - Cina Shaoxing Baite Tekstil

Nilon katun multicam lawon camo ripstop

Pondok Description:

lawon kamuflase kami geus jadi pilihan kahiji pikeun nyieun baju seragam militer jeung jaket ku tentara rupa nagara urang. Bisa maénkeun peran hade kamuflase sarta ngajaga kasalametan prajurit di perang.


jéntré produk

Tags produk

lawon kamuflase kami geus jadi pilihan kahiji pikeun nyieun baju seragam militer jeung jaket ku tentara rupa nagara urang. Bisa maénkeun peran hade kamuflase sarta ngajaga kasalametan prajurit di perang.

Urang milih bahan baku kualitas luhur ninun lawon, kalawan Ripstop atanapi Twill tékstur pikeun ngaronjatkeun kakuatan tensile jeung cimata kakuatan lawon. Sarta kami milih kualitas pangalusna tina Dipserse / PPN dyestuff kalayan kaahlian luhur percetakan keur ngajamin lawon kalayan warna fastness alus.

Dina urutan pikeun minuhan kabutuhan konsumén béda, urang bisa ngalakukeun perlakuan husus dina lawon kalayan Anti IR, waterproof, anti minyak, Teflon, anti kokotor, Antistatic, retardant Seuneu, Anti reungit, antibakteri, Anti wrinkle , jsb.
Kualitas anu mangrupa budaya urang. Jang ngalampahkeun bisnis kalawan kami, duit anjeun aman.

Wilujeng sumping ngahubungan kami tanpa ragu!

Jenis produk Nilon katun multicam lawon camo ripstop
jumlah produk  BT-276
bahan 50% nilon, 50% Kapas
count benang 40/2 * 16
dénsitas 102 * 58
beurat 225gsm
rubak 58 "/ 60"
Technics ranginang
corak Multicam camo
susunan Ripstop
fastness warna 4 -5 kelas
kakuatan pegatna Lungsi: 600-1000N; Weft: 400-700N
MOQ 5000 Méter
Waktos pangiriman 30-40 Days
istilah pamayaran T / T atawa L / C







  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns05
    • sns03
    • sns04
    • sns01
    • sns02
    WhatsApp Online Chat !