Babagan awake dhewe

Sing kita:

Shaoxing Baite Tekstil CO., LTD dumunung ing Shaoxing -a donya kutha misuwur kanggo textile, China, ngarahke ing nggawe macem-macem rasukan militèr lan seragam kanggo Tentara, Polisi lan Government Departemen saka Timur Tengah, Rusia, Eropah, Asia Kidul-Wétan, Amerika lan Afrika.

Apa kita bisa nindakake:

We have saka 10 taun pengalaman ing militèr lan Workwear industri protèktif uga kawruh produk ekstensif kabeh item kita nggawe. Mulane, kita nyediakake sampeyan karo produk kualitas bebarengan karo layanan customer informatif kanggo mundhakaken kesadaran ing apa kita sumber lan produk safety.Our dhewe sing manéka warna lan mawarni-warni, kang kalebu rasukan kamuflase, rasukan seragam wol rasukan Workwear, seragam militer, pertempuran sabuk, tutup, boots, T-shirt lan Jackets.

Apa milih kita:

Quality Assurance - pabrik Kita ngenalaken dyeing majeng lan peralatan printing, Laboratorium lan teknisi dhewe teliti saben langkah produksi ing wektu nyata, departemen QC digawe ing Inspecting final, kang bisa tetep produk kita tansah liwati syarat test teka saka Negara beda ' tentara.

kauntungan Price - Our company dumunung ing Shaoxing, misuwur kutha donya kanggo textile.There akeh banget kain lan dyeing greige pabrik kene, kita bisa njaluk rega murah saka bahan mentahan kanggo produk rampung.

Pembayaran fleksibel - Jejere L / pembayaran C T / T lan, kita uga welcome pembayaran saka dhaftar Trade Assurance liwat Alibaba.It bisa nglindhungi safety dana panuku.

Lintas trep - Kita kutha banget cedhak Ningbo lan Shanghai Seaport, uga cedhak karo Airport Hangzhou, kang bisa njamin layang barang kanggo mining panuku cepet lan ing wektu.

Value kita:

Kita tansah kelet kanggo semangat "Quality pisanan, Efisiensi pisanan, Service pisanan" saka awal kanggo end.We Sincerely welcome riko lan panaliten saka saben customer ing donya.

 


Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns05
  • sns03
  • sns04
  • sns01
  • sns02
WhatsApp Online Chat !