About Company

Shaoxing Baite Textile Co., Ltd dumunung ing Shaoxing -a donya kutha misuwur kanggo textile. We are profesional ing nggawe kabeh jinis rasukan militèr kamuflase, rasukan seragam wol rasukan Workwear, seragam militer lan Jaket kanggo luwih saka sepuluh taun. Kita produk sing utamané diwenehake kanggo militèr, Polisi lan departemen pemerintah saka Timur Tengah, Rusia, Eropah, Amérika, Asia Kidul-Wétan lan Afrika.

kita pabrik wis majeng peralatan, pengalaman sugih, buruh profesional lan reputasi apik, kita bisa nggayuh kapasitas produksi Eropah, Amérika lan ISO standards.Our beda kanggo rasukan bisa tekan kanggo 3000000meters saben sasi, lan 50000sets kanggo seragam.

Kita tansah kelet kanggo semangat "Quality pisanan, Efisiensi pisanan, layanan pisanan" saka awal kanggo mburi. We Sincerely welcome riko lan panaliten saka saben customer ing donya.

 

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns05
  • sns03
  • sns04
  • sns01
  • sns02
WhatsApp Online Chat !