Tentang Kami

Saha kami:

Shaoxing Baite Tekstil CO., LTD ieu lokasina di Shaoxing -a dunya kotana kasohor tékstil, Cina, fokus dina nyieun rupa tina fabrics militer jeung baju seragam jeung Tentara, Pulisi jeung Pamaréntahan Departemén di Wétan Tengah, Rusia, Eropa, Asia Tenggara, Amérika jeung Afrika.

Naon tiasa kami ngalakukeun:

Urang kudu leuwih 10 taun pangalaman dina militér sarta workwear Industri pelindung ogé pangaweruh produk éksténsif dina sadaya item kami nyieun. Kituna, urang téh nyadiakeun anjeun kalayan produk kualitas sapanjang kalayan layanan palanggan informatif pikeun ngangkat kasadaran anjeun dina naon kami nyadiakeun jeung produk safety.Our sorangan anu rupa-rupa tur variatif, nu kaasup fabrics kamuflase, fabrics seragam woolen, fabrics workwear, baju seragam militer, ngempur sabuk, cap, sapatu, kaos oblong jeung jaket.

Naha milih kami:

jaminan kualitas - pabrik kami diwanohkeun dyeing canggih jeung alat percetakan, laboratorium sarta technicians sorangan diawaskeun unggal hambalan produksi sacara real waktu, departemén QC dijadikeun inspecting final, nu bisa tetep produk urang salawasna lulus syarat test datangna ti Nagara béda ' tentara.

Kauntungannana harga - parusahaan kami lokasina di Shaoxing, a kawentar kota dunya pikeun textile.There anu loba teuing lawon sarta dyeing greige pabrik di dieu, urang bisa meunangkeun harga cheapest ti bahan baku kana produk rengse.

Pamayaran fléksibel - Di gigireun L / pembayaran C T / T na, urang ogé ngabagéakeun pembayaran ti urutan Trade jaminan ngaliwatan Alibaba.It tiasa ngajaga kaamanan dana nu meuli urang.

Lalulintas merenah - kota kami pisan nutup kana Ningbo jeung Shanghai palabuan, ogé di deukeut ka Airport Hangzhou, nu bisa assure pangiriman barang ka gudang meuli urang saum sareng dina jangka waktu.

Niley kami:

Simkuring salawasna lengket sumanget "Quality heula, Kekecapan munggaran, Service munggaran" ti awal nepi ka mangsa end.We tulus ngabagéakeun datangna sarta panalungtikan ti unggal customer di dunya.

 


Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns05
  • sns03
  • sns04
  • sns01
  • sns02
WhatsApp Online Chat !