ngeunaan Company

Shaoxing Baite Tekstil Co., Ltd ieu lokasina di Shaoxing -a dunya kotana kasohor tékstil. Kami profésional dina nyieun sagala jinis fabrics militér kamuflase, fabrics seragam woolen, fabrics workwear, baju seragam militer jeung jaket keur leuwih ti sapuluh taun. produk urang nu utamana disadiakeun ka Militer, Pulisi jeung departemén Pamaréntahan Timur Tengah, Rusia, Eropa, Amerika, Asia Tenggara jeung Afrika.

pabrik urang boga alat-alat canggih, pangalaman euyeub, pagawe professional jeung reputasi alus, urang bisa ngahontal kapasitas produksina Éropa, Amérika sarta ISO standards.Our béda pikeun fabrics tiasa ngahontal kana 3000000meters per bulan, sarta 50000sets keur baju seragam.

Simkuring salawasna lengket sumanget "Quality heula, Kekecapan munggaran, layanan mimiti" ti awal nepi ka ahir. Urang tulus ngabagéakeun datangna sarta panalungtikan ti unggal customer di dunya.

 

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns05
  • sns03
  • sns04
  • sns01
  • sns02
WhatsApp Online Chat !