ЗА НАС

Пробив

Воени ткаенини и униформи

Професионален производител

Shaoxing Baite Textile Co., Ltd. се наоѓа во Шаоксинг - светски познатиот текстилен град во Кина, кој е професионален производител на сите видови воени камо ткаенини, ткаенини од волна униформа, ткаенини за работна облека, воени униформи и јакни за повеќе од 20 години.Нашите производи се испорачуваат во 80 земји од војската, морнарицата, воздухопловните сили, полицијата и релативните владини оддели.

Нашите фабрики имаат напредна опрема, богато искуство, професионални работници и со добра репутација, можеме да ги достигнеме високите меѓународни стандарди за квалитет на европските, американските и ISO стандардите.Нашиот производствен капацитет на воени ткаенини може да достигне до 9.000.000 квадратни метри месечно и 100.000 комплети воени униформи секој месец.

Квалитетот е наша култура.За да работите со нас, вашите пари се безбедни.

 • -
  ОСНОВАН 2000 ГОДИНА
 • -+
  20+ ГОДИНИ ИСКУСТВО
 • -+
  1000+ РАБОТНИЦИ
 • $-MIL +
  ПОВЕЌЕ ОД 200 МИЛИОНИ УСЛОВИ

ШТО НУДИМЕ

Квалитетот на прво место

КВАЛИТЕТОТ Е НАШАТА КУЛТУРА.

За да работите со нас, вашите пари се безбедни.

ПРОИЗВОДИ

Иновации

РАБОТИЛНИЦИ

Ефикасноста на прво место

 • Предење и ткаење

 • Боење и печатење

 • Производство на волнена ткаенина

 • Униформи за шиење

ВЕСТИ

Ажурирање

СОРАБОТКА

Услуга прво

соработка2